Vegán

D3-vitaminos MSM C italpor

82 adag üdítő finomság

Frissítően citromos ízben

A C-vitamin az egyik legfontosabb vitamin az immunrendszer-erősítő és antioxidáns hatásai miatt!

── c-vitamin ──

c-vitamin

A jó egészség legfontosabb forrása, melynek izolálását

Szent-Györgyi Albertnek

a Nobel-díjas magyar tudósnak köszönhetjük!

Az egyik legfontosabb vitaminunk a C-vitamin!

A C-vitamin megfázásra való jótékony hatását széles körben kutatták, s azt is rég tudjuk, hogy nélkülözhetetlen a skorbut megelőzéséhez és kezeléséhez.

Különösen ajánlott:

 • dohányzás
 • betegség, várandósság
 • sportolás esetén

hiányában:

Hiányában vérzések, fogínygyulladás, csont- és izomfájdalom, vérszegénység és fertőzések léphetnek fel.

A c-vitamin hatásai:

 • antioxidánsként funkcionálhat
 • bevitele a bőr egészséges állapotát is támogathatja
 • ellenállóvá teheti szervezetünket a fertőzésekkel szemben
 • a fájdalmat is csillapíthat, például ízületi gyulladás esetében
 • rendkívül fontos szerepet játszhat az immunrendszer és az idegsejtek működésében
 • ugyancsak a hormonok szintézisében, az energia utánpótlásában
 • továbbá a bőr és a csontok állagának megőrzésében
 • elősegítheti a vas felszívódását
 • védheti a fogakat és a fogínyt
 • fontos anyagcsere-folyamatok kulcsszereplője lehet
 • részt vehet a hajszálerek, a csontok, a porcok és inak felépítésének folyamatában

── Indítsd a napot mosolygósan ──

Igyál minden reggel vitaminos limonádét!

D-vitamin!

Elegendő napfény nélkül igen kevés D-vitamint termel a szervezetünk.

A D-vitamint alapvetően szervezetünk is képes előállítani, de ehhez a bőrt elegendő napsugárzásnak kell érnie, ami késő ősztől hazánkban szinte kivitelezhetetlen. Így aztán könnyen kialakul a D-vitamin hiánya, mely számos betegségért lehet felelős. 

Hiányának hízás vagy depresszió is lehet a következménye.

Hiánya szív- és érrendszeri betegségeket, csontritkulást, az immunrendszer legyengülését, cukorbetegséget okozhat, de akár tumoros, illetve vérképzőszervi betegség kockázatát is fokozhatja. A sejtfejlődésben játszott szerepe miatt a megfelelő D-vitamin-szint fenntartása különösen fontos a kisgyermekeknél!

A pótlásra októbertől mindenképpen szükség van!

A nyáron képzett tartalékok ugyanis ekkorra kimerülnek.
A nyáron eltárolt napfény vitamin készleteinket körülbelül 6 hét alatt feléljük, így az őszi-téli hónapokra, akár már
október vagy november végére az emberek D-vitamin szintje vészesen alacsonyra süllyedhet, ami komoly
egészségügyi kockázatokkal járhat. Maga a D-vitamin ugyanis egy létfontosságú hormon elő anyaga, mely fontos szerepet játszik az egészséges sejtfejlődésben.

Meggyőző hatóanyag tartalom!

C-vitamin

A C-vitamin az egyik legerősebb antioxidáns, csökkenti a szabad gyökök által okozott oxidatív stressz károsító hatásait, a jó egészség legfontosabb forrása. Az élet alapjainál fejti ki a hatását: beépül a fehérjébe és telítetlen élő állapotba viszi. Rendkívül fontos szerepet játszik az immunrendszer és az idegsejtek működésében a hormonok szintézisében, a koleszterinszint optimalizálásában, az energia utánpótlásában, a bőr, és a csontok állagának megőrzésében. Ellenállóvá teszi a szervezetünket a fertőzésekkel és az oxidációs károsodásokkal szemben. Nemcsak az öregedési folyamatoktól védi a szervezetet, hanem olyan hatásoktól is, amelyek siettetik ezt, tehát a környezetszennyezéstől, és különböző mérgező anyagoktól és az érzelmi stressztől. Elengedhetetlen a növekedéshez és a felépüléshez, bármilyen szövetről is legyen szó a testünkben. A dohányosok C-vitamin igénye többszörösére nő! Hiánya hajlamossá tesz a fogíny betegségekre, mint pl az ínysorvadás, vérzés.

Msm

Az MSM a sejtek felépítésében játszik fontos szerepet. A hormonok, enzimek, antitestek, és antioxidánsok megfelelő mennyiségű képződése is tőle függ. Mivel a testünk naponta hasznosítja, ezért folyamatosan pótolni kell. Előnyei részben a sejtfalak rugalmasságát és áteresztőképességét helyreállító képességének tudhatóak be.
Az MSM egy természetben is előforduló kénvegyület, minden élő szervezetben jelen van. A kén a gyógyításban nagy szerepet játszik, természetes gyulladáscsökkentő hatásánál fogva évszázadok óta használják. Az MSM és a hozzá kapcsolódó vegyületek 85% át teszik ki az élő szervezetben található kénnek. A kén csökkenti a gyulladást, de ezen kívül még kitűnő allergia-kivédő, antiparazita, ugyanakkor gyomorégést és elsavasodást megelőző hatása is említésre méltó. Kutatások szerint a horkolást is csökkentheti. A haj és a köröm egészségének megőrzésében, a haj növekedésének serkentésében, csillogásának megőrzésében is nagy szerepe van.

D-vitamin

A D-vitamint alapvetően szervezetünk is képes előállítani, de ehhez a bőrt elegendő napsugárzásnak kell érnie, ami késő ősztől már hazánkban kivitelezhetetlen. Így aztán könnyen kialakul a D-vitamin hiánya, mely számos betegségért lehet felelős. Nemcsak a depresszió, de az asztma, a rák, a szívbetegségek, a cukorbetegség, a csontritkulás és az elhízás is kapcsolatba hozható e vitamin hiányával. A D-vitamin ugyanis segíti a kalcium beépülését a csontokba, amitől azok erősek és kevésbé törékenyek lesznek – enélkül gyakori csonttörések, csontrepedések tapasztalhatók már gyerekeknél is, nem is beszélve a régen rettegett angolkórról. A magas vérnyomásban szenvedőknek különösen fontos a megfelelő utánpótlás, mert enélkül veszélyes szívrendellenesség is kialakulhat. A D-vitamin hiánya mindezeken felül a mellrákkal is összefüggésbe hozható, de az immunrendszer működésébe és a testsúly alakulásába is beleszól. 

D3-vitaminos MSM C italpor

Frissítően üde citromos íz!

Kóstold meg te is!

Könnyen felszívódik.

Stevia kivonattal készül, a megújulás jegyében.

Másodpercek alatt kellemes üdítő készíthető belőle.

82 adag egy kis dobozba zárva!

Felhasználási javaslat!

Keverj el egy adagot 2,5 dl vízben és fogyaszd naponta, vagy ízlésed szerint adagolva akár többször is az étkezések között. Ízesítsd kedved szerint egy kis mentával, citromkarikákkal, és különböző zamatos gyümölcsökkel! Fogyaszd egészséggel! 

200 adag gazdaságos környezetbarát csomagolásban!