Vegán

Flavonoid Komplex

Kombucha koncentrátum 9 gyümölcslé sűrítmény flavonoid tartalmával

antioxidáns bomba

A készítmény biztosítja a kombucha koncentrátum és a 9 gyümölcslé sűrítmény kedvező, egészségmegőrző, megújító tulajdonságait. 

── tudj meg többet ──

erről az antioxidáns hatású

flavonoid készítményről

flavonoid komplex

Kombucha koncentrátum 9 gyümölcslé sűrítmény flavonoid tartalmával. A Kombuflavonoid egy antioxidáns bomba. A készítmény biztosítja a kombucha koncentrátum és a 9 gyümölcslé sűrítmény kedvező, egészségmegőrző, megújító tulajdonságait. Csak az élénk szín megtartása mellett garantálja minden flavonoid készítmény a hosszú távú természetes antioxidáns hatást. A flavonoidok hatékony segítséget nyújtanak az antioxidáns vitaminoknak és enzimeknek a szabadgyökök elleni védelmi rendszer kiépítésében. A flavonoidok vízben oldódó növényi festékanyagok, amelyek elsősorban a gyümölcs héjában, szárában, kocsányában és magjában találhatók. Ezek az anyagok képezik az antioxidáns hatás gerincét. A természetben a káprázatos élénk színek az erőt, az energiát és az antioxidáns hatást jelképezik.

Mik a flavonoidok?

A flavonoidok antioxidáns, antikarcinogén és gyulladáscsökkentő, összességében egészségvédő és betegségmegelőző hatású összetevői például zöldségeknek, gyümölcsöknek. Utóbbiak közül pedig a legjelentősebb források a bogyósok. 

Flavont színéről

Egy ilyen készítmény akkor értékes, ha megőrzi a benne lévő, értékes gyümölcsök eredeti színét. Ebben is segít egy fontos alkotóeleme, a Kombucha koncentrátum,
hiszen nem engedi kémiai reakciókba lépni őket egymással, így arra is vigyáz, hogy az összetevők külön-külön is megőrizzék antioxidáns képességüket.

Mit tartalmaz a Flavonoid Komplex?

Kombucha koncentrátumot, 9 gyümölcslé sűrítmény flavonoid tartalmával. 

Fekete áfonya

Kökény

Fekete bodza

Csipkebogyó

Fekete ribizli

Földi szeder

Fanyarka

Meggy

 

Kék szőlőhéj

Amiért érdemes fogyasztani!

antioxidáns hatás, szabadgyök-befogás

asztmaellenes és antiallergén hatás

véredényrendszer működését, állapotát befolyásoló hatás

gyulladáscsökkentő, antivirális, antibakteriális hatás

Magas Tas!

Ez a készítmény hiteles mérések alapján, az egyik legmagasabb TAS értékkel rendelkezik! TAS ( Totál Antioxidáns Státusz ) Antioxidáns képesség!