Vegán

MIKROBIOM PRO + Fiber

35-féle növényi összetevő

bioaktív, növényi szárítmányok

Rendszeres fogyasztásával kedvező feltételt teremthetünk azoknak a baktériumtörzseknek, amelyek szerepet játszanak az ideális testsúly elérésében és fenntartásában. 

── Mi a mikrobiom? ──

Mi a mikrobiom?

Életünk, egészségünk irányítója, a testünkben élő baktériumok közössége!

Több tudós is meg van győződve arról, hogy az emberi test nem több, mint a mikrobiom tárolására létrehozott „konténer” – ezt mondja Jakab István a Mikrobiom Pro+Fiber termék fejlesztője. 

Az „egy arcú” táplálkozás kapcsán felborul testünkben a mikroflóra egyensúlya, szelektív evolúciós előnyt adva a kártékony baktériumtörzseknek.  A termékfejlesztő hozzáteszi, a baktériumokat nem elég csak táplálni, hiszen azok akkor érzik jól magukat, ha rostokban gazdag tápanyagot juttatunk emésztőrendszerünkbe. 

. A Fiber, vagyis a rostok olyan speciális „bacibölcsök”, amik megteremtik azt a feltételt, hogy az éledező mikrofl óra nagyon gyorsan és hatékonyan képes legyen szaporodni. A baktériumok stabil rostokra feltapadva képesek akár fél óra alatt megduplázni saját mennyiségüket.

Ez a rostokkal dúsított, kombinált készítmény növeli a Mikrobiom Pro hatékonyságát.

Pénztárcabarát

Gazdaságosabb, és környezetbarát utántöltős csomagolásban is elérhető!

35-féle növényi összetevőt tartalmaz!

Brokkoli

Spenót

Petrezselyemlevél

A brokkoli, a spenót, és a petrezselyemlevél mellett, akácia rost, citrus rost, cékla, almapektin, búzafű, kaporlevél, sütőtök, zellergyökér, zöldárpa, hibiszkuszvirág, kovaföld, sárgarépa, almarost, citrusrost, gyömbér, inulin, katángkóró, moringa, csipkebogyó-hús, citromhéj, csalánlevél, csicsóka, lucerna, papaya gyümölcs, paradicsom, shiitake gomba, zabfű, kurkuma, lapachokéreg, máriatövis mag, torma, zöldtea, fahéj, és  chayenne bors is megtalálható a készítmény összetevői között.

Fogyókúra kiegészítője is lehet!

Óriási igény volt a piacon egy olyan rostforrásra, amely nem irritálja a vékonybél falát, ugyanakkor csodálatos szaporodási lehetőséget biztosít a mikrobiomnak, és a fogyókúrák kiegészítőjének is alkalmas, hiszen magas rosttartalmú táplálékot jelent. Egy speciális prebiotikum – az akácia rost – mindegyik felett álló, ő a bélbaktériumok „szuperfoodja”, hiszen nem okoz felfúvódást, segíthet csökkenteni a nassolás utáni vágyat, támogatja a glükóz felszívódását a véráramba, valamint segítheti és támogathatja az emésztést és a tápanyagok felszívódását. A készítmény fő összetevői emellett a citromhéj, a vörös szőlő mag, az almapektin, és a csicsóka por – nem felsorolva a többtucatnyi alkotóelemet… A Mikrobiom Pro 35-féle növényi összetevőt tartalmazó, célzottan a mikrobiomot támogató makro- és mikroelemeket biztosító bioaktív, növényi szárítmány. 

Rendszeres fogyasztásával...

Kedvező feltételt teremthetünk azoknak a baktériumtörzseknek, amelyek szerepet játszanak az ideális testsúly elérésében és fenntartásában. 

Lehetőséget biztosíthatunk, hogy újra megfelelő változatosságban legyen jelen a szervezetünket védő baktériumflóra. 

A rosthiányos táplálkozás rövidtávon székrekedést, hosszútávon elhízást, vagy akár komolyabb problémákat is okozhat. A Mikrobiom Pro & Fiber ebben is sokak segítségére lehet!

A rostban gazdag táplálkozásnak olyan evidenciának kellene lennie minden ember életében, mint a levegővételnek. A rosthiányos táplálkozás rövidtávon székrekedést, hosszútávon elhízást, vagy akár komolyabb problémákat is okozhat. A Mikrobiom Pro & Fiber sokak segítségére lehet!

Lepd meg vele önmagad!

Garantáltan gluténmentes, laktózmentes, GMO mentes, szójamentes, 100%-ban természetes = vegyszermentes, és szó szerint szinte mindenkinek ajánlható! 

A készítményt lehetőleg tisztított vízben feloldva – mellyel a természet rég elfeledett ízeire emlékeztető italt kapunk érdemes reggel elsőként (étkezés előtt) és este utolsóként (vacsorát követő 1-2 óra múlva) fogyasztani!