Stress formula

a nyugodt percekért?

természetesen!

A Stressz Formula B12-vitamint is tartalmazó gyógynövényes, vitamin, és ásványi anyag komplex, mely erősíti az idegrendszert, oldja a feszültséget és ellazít! 

── korunk népbetegsége ──

korunk népbetegsége

A stressz!

A stressz elől szinte már senki sem menekülhet! Ez azért is szomorú, mert számos degeneratív megbetegedés megalapozója is lehet! 

A folyamatos stressz öregíthet, boldogtalanná, agresszívvá tehet, és akár az összeomláshoz is vezethet! 

Elkerülni nem tudjuk, de pozitív életszemlélettel, rendszeres meditációval, egészséges táplálkozással, mozgással, és a sporttal sokat csökkenthetünk a  stressz káros hatásainak mértékén!

A Formula neked is Segíthet...

A lelki béke, és a boldogsághoz szükséges tartós stresszmentesség elérésében!

Mit tartalmaz?

Hatóanyag táblázat

A készítmény összetevői közül a B1-, B2-, B6-, B12-, C-vitamin, a niacin és a magnézium hozzájárul az idegrendszer normál működésének fenntartásához.

Komló

A komló a kamilla, a valeriána, és a golgotavirág szerepet játszik a relaxációban, a nyugodt, és egészséges alvásban. Részt vesz a mentális jólét fenntartásában feszültség, és stressz esetén! Segíti a nyugodt pihenést, és a test ellazulását!​

Kamilla

A kamilla, a valeriána, a komló, és a golgotavirág szerepet játszik a relaxációban, a nyugodt, és egészséges alvásban. Részt vesz a mentális jólét fenntartásában feszültség, és stressz esetén! Segíti a nyugodt pihenést, és a test ellazulását!​

Valeriána

A valeriána a kamilla, a komló, és a golgotavirág szerepet játszik a relaxációban, a nyugodt, és egészséges alvásban. Részt vesz a mentális jólét fenntartásában feszültség, és stressz esetén! Segíti a nyugodt pihenést, és a test ellazulását!

LEHETSÉGES HATÁSAI:

Csökkentheti a szorongást, és a stresszt! Stresszes helyzetekben nyugtató hatása lehet.

Növelheti az energiaszintet, és egyben enyhítheti a fáradságérzetet.

Szerepet játszhat az idegrendszer energiaellátásában, segíthet az elalvásban.

Enyhítheti a menstruációval járó ingerlékenységet.

Enyhítheti a depressziót, és a depressziós tüneteket. ( PMS )

Növelheti a sportteljesítményt, és az álóképességet.

Lepd meg vele önmagad..

és-vagy ajándékozd meg vele a szeretetteidet! A túl sok stressz negatívan befolyásolhatja a mentális és a fizikai egészséget! Ha nem hallgatunk a testünk figyelmeztető jeleire, ha nem pihenünk eleget, és nem nyugszunk meg, a krónikus stressz nagyon sok betegség kialakuláshoz is vezethet! A készítmény B12-vitamint is tartalmazó gyógynövényes, vitamin, és ásványi anyag komplex, mely erősíti az idegrendszert, oldja a feszültséget és ellazít! Szedési javaslat napi 1-3 kapszula napközben, illetve lefekvés előtt 1-2 kapszula a pihentető alvásért!