Vegán

Tiszta lakás, gyönyörű kert

Életbarát módon biotechnológiás szerekkel?

igen!

Ismerd meg te is az öko termékekkel szemben támasztott összes kritériumnak megfelelő készítményeket! 

── tudj meg többet ──

tudj meg többet

erről az állatkísérletmentes

környezetbarát termékcsaládról

A Probiotikus technológia vigyáz ránk és környezetünkre!

A termékekben található BIO felületaktív anyagok amellett, hogy hatékonyan távolítják el a különböző szennyeződéseket, fizikai úton járulnak hozzá az egészséges baktériumháztartás létrejöttéhez. A probiotikus termékeket olyan jótékony mikroorganizmusok együttéléséből gyártják, melyekből természetes életfolyamataik révén bio, felületaktív anyagok keletkeznek, s ezek a tisztítás „ráadásaként” fizikai úton járulnak hozzá az egészséges baktériumháztartás létrejöttéhez. A probiotikus technológiával készült termékek alapjai:

 1. ember- és állatbarát
 2. környezetkímélő
 3. bio
 4. probiotikus és növényi összetevők

miért használjunk scd termékeket?

Azért, mert foszfát- és parabén mentes, biológiailag jól lebomló, állatokon nem tesztelt, pálmaolaj mentes, klórmentes, bőr és környezetbarát készítmények! 

Bio mosogatószer

Citrom illatú Bio mosogatószer természetes összetevőkkel távolítja el a zsírt és az odaégett szennyeződéseket, praktikus, pumpás adagolófejjel, s a szőlőmagolaj-kivonatnak köszönhetően ápolja és regenerálja is a bőrt.

Szaniter és Wc tisztító

Szaniter és WC tisztítószer természetes összetevőkkel tisztít és távolítja el a szappanmaradékokat, vízkövet a fürdőszoba és WC problémás felületeiről.

Konyhai zsíroldó

Narancs illatú, szintén természetes összetevőkkel tisztító Konyhai zsíroldót a konyha bármely részén használhatjuk, beleértve a pultot, asztalt, főzőlapot, sütőt, légelszívó berendezést, ragacsos csempét stb.

Univerzális mosógél

Hipoallergén, kókuszszappan alapú, univerzális mosógél nyári szellő illattal. Fehér és színes ruhákhoz egyaránt alkalmas, kíméletesen tisztít és távolítja el a szennyeződéseket. Természetes összetevőinek köszönhetően a ruhák puhák maradnak mosás után és az elszürkülést is megszünteti. Öblítőre sincs szükség mellé, hiszen nem tartalmaz szintetikus anyagokat, egyben allergiás tünetek elkerülésére is kedvező.

Clean Soft menta-citrom

Probiotikus Technológia által természetes fermentációval kifejlesztett folyékony probiotikus tisztítószer koncentrátum, amelyben szabadalmaztatott SCD Probiotikumok milliói találhatóak meg. Ezek a jótékony hatású probiotikumok és az általuk termelt enzimek, egyéb bioaktív anyagok természetes és vegyszermentes hatékonysággal szállnak harcba a legváltozatosabb szennyeződésekkel szemben. Eltávolítja a zsíros és a különféle szennyeződéseket a legtöbb felületről (csempe, járólap, fa, rozsdamentes acél, krómozott felület, műanyag, laminált padló). Eltávolítja a vízkövet, tisztít és fényesít. A vízelvezető hálózatban csökkenti a lerakódásokat és a kellemetlen szagokat is. 

Clean Soft mandarin

A Clean Soft az SCD Probiotikus Technológia által természetes fermentációval kifejlesztett folyékony probiotikus tisztítószer koncentrátum, mandarin illóolajjal. Eltávolítja a zsírt és a különféle szennyeződéseket a legtöbb felületről. Tisztít és fényesít. Bőr- és környezetbarát termék. A vízelvezető hálózatban csökkenti a lerakódásokat és a kellemetlen szagokat. A mandarin illóolaj oldó ereje egyesül az élő, jótékony hatású mikroorganizmusok tisztítóerejével. Biológiailag teljesen lebomló összetevőkből áll.

a Probiotikus technológiát használhatod már a kertedben is!

A mikrobiológiai termésnövelő SCD agróval bármikor lecserélheted a mérgező vegyszereket!

az scd agro kedvező hatásai

 • A talajok biológiai, kémiai és fizikai állapotának javítása.
 • Talajok mikroflórájának helyreállítása, talaj vitalitás, biológiai aktivitás fokozása.
 • Talajszerkezet javulása, kedvezőbb vízgazdálkodás, kevesebb talajmunka.
 • Tápanyagok megőrzése, szerves anyagok lebontása, átalakítása értékes bioaktív anyagokká, mint például: szerves savak, antioxidánsok, vitaminok, fitohormonok, enzimek, specifikus antibakteriális anyagok.
 • A mikro és makro elemek feltáródásának elősegítése.
 • Humusztartalom növelése, tápanyag utánpótlás és körforgás biztosítása.
 • Káros mikroorganizmusok, rothasztó folyamatok visszaszorítása.
 • Fotoszintetizációs folyamatok fokozása.
 • Erőteljesebb csírázóképesség, gyökér- és hajtásképzés elősegítése.
 • Egyenletes terméskötődés és érés, kiegyenlített, nagyobb termésmennyisége és hosszabb tárolási idő.
 • Termesztett növények kórokozókkal szembeni ellenállóságának növelése.
 • Nem lehet túladagolni, nincsenek mellékhatásai, nem toxikus
 • Alkalmazását követően nincs betartandó várakozási idő a betakarításig.
 • Folyamatos használat mellett a gyomosodás csökkenthető.
 • Rendszeres használatával az Ökonet Agro segíti és stabilizálja az adott környezetben élő hasznos mikrobák tevékenységét.

a Probiotikus technológiát hatékonyan bevetheted szagtalanításra is!

Cipő Varázs

Nem kell hozzá varázslat, a kellemetlen illatokat könnyedén megszüntetheted az SCD cipővarázzsal! Az SCD Cipő Varázs spray természetes összetevőkkel, vegyszermentes hatékonysággal szagtalanítja, és dezodorálja a cipődet. Csak pár fújás szükséges ahhoz, hogy egész napos komfort érzetet és egészséges környezetet biztosíthasson a lábaid számára.

Összetevők:

 • Víz,
 • SCD Probiotikus törzskultúrák,
 • gyümölcs és növényi kivonatok,
 • természetes teafa illóolaj,
 • kőzetliszt, 
 • tengeri só.

Az SCD termékeket legfőképpen az alábbi tulajdonságok miatt használom, és szeretettel ajánlom mindenkinek!

Bőrbarát

A csomagolás újrahasznosítható

Vegán

Pálmaolaj, és klórmentes

Biológiailag jól lebomló

Állatokon nem tesztelt

Foszfát- és parabénmentes

A mosógél pedig hipoallergén is!