vita-reg+

TERMÉSZETESEN

a jó emésztésért!

A Vita-Reg+ egy magyar fejlesztésű termék, melynek alkalmazása sokoldalú segítséget nyújthat!

── emészési problémáid vannak? ──

emészési problémáid vannak?

bemutatom neked a csodálatos

vita reg+ készítményt

amely neked is segíthet a természet erejével!

A cél a jó emésztés! 

Az egészséges élethez fontos a helyes életmód, az egészséges táplálkozás és a mozgás. Az előbbinél a kulcs a normális gyomor- és bélrendszeri működés hiszen ez biztosíthatja a tápanyagok felszívódását!

Az emésztésről sokaknak sajnos csak a haspuffadás, a telítettség érzés, a gyomor-, és bélgörcsök, a fokozott gázképződés, az émelygés, és a gyomorégés jut az eszébe! 

Mit tud a Vita-Reg+?

A borsmenta erejével, mely a normál bélműködés emésztés megőrzésben játszhat szerepet, és az epeürülésben is pozitív hatást gyakorolhat.

ÖSSZETEVŐK:

Borsmenta olaj, Mentol, Biotin, Cink, Króm, és Szelén! 

Borsmenta

Segíthet felfúvódás, hasmenés, hányinger, emésztési panaszok, irritábilis bélszindróma esetén. Menstruációs fájdalmak depressziós eredetű szorongás, és idegfájdalom valamint náthás időszakokban is! Epehólyag bántalom, máj, és hasnyálmirigy elégtelenség, gyomor-, és bélgörcsök, fokozott gázképződés, fokozott bél ingerlékenység esetén is segítséget nyújthat! 

TOVÁBBI ÖSSZETEVŐK

BIOTIN

A Biotin ( a B7-vitamin ) hozzájárulhat a haj, a bőr, és a nyálkahártya normál állapotának fenntartásához, az idegrendszer működéséhez, a  normál pszichológiai funkció fenntartásához.

CINK

A cink részt vesz a zsírsavak és a szénhidrátok egészséges anyagcseréjében. A cink antioxidáns is, támogatja a csontozat, a haj, a bőr, és a köröm egészségét, a immunrendszer megfelelő működését!

KRÓM

A króm részt vesz a makro tápanyagok normál anyagcseréjében, hozzájárulhat a normál vércukorszint fenntartásához. 

SZELÉN

A szelén támogathatja a különböző életfolyamatokat, a normális immunrendszer, a pajzsmirigy megfelelő működéséhez, a sejtvédelemhez, az egészséges hajhoz és a körömhöz!

Lepd meg vele önmagad...

és-vagy ajándékozd meg vele a szeretteidet! A készítmény GMO, laktóz, szénhidrát, glutén, aroma, és színezék mentes, szinte mindenkinek jó szívvel ajánlható! A használata nagyon egyszerű: napi 3 X 5-10 csepp ajánlott étkezés közben, vagy azt követően!